Lige en lille opsamling på flere ting!

Lige en lille opsamling på flere ting:

På fredag kl. 16.30 starter billetsalget til Frokostjazzen d. 04. marts 2017. Vi er lokale denne gang, for
Syncopators spiller op kl. 12! Frokostjazz inkl. platte til 195,- pr. person.

På lørdag har vi lydmandskursus fra 9 -14. hvis du går med bare en lille idé om at det kunne være spændende at arbejde på Hagges med lyd, så tilmeld dig og kom og find ud af om det er noget! Tilmelding til: ccrasmussen165©gmail.com

StarJam d. 24/2 er flyttet til 21. april 2017, hvor vi får besøg af bl.a. Perry Stenbäck og Henrik fra bandet. De underviser fra kl. 15. Så kryds i kalenderen den dag. Mød op med sangstemmen og/eller dit instrument, så får i øvet og samles til en koncert kl. 20.30/21.00.

Allerede d. 20. april er Perry i huset med bandet Dekadansorkestern, hvor de spiller en koncert kl. 20. Perry Stenbäck & Dekadansorkestern
Perry Stenbäck har en stor kærlighed til sit hjemlands troubadourer, Cornelis Vreeswijk, Evert Taube m.fl, og hans fortolkninger af deres sange fremføres med stor respekt for originalmaterialet og med en sjælden nerve og autencitet. Repertoiret blandes med Perrys egne iørefaldende kompositioner.
Danmark og den danske sangskat, har Perry også et godt øje til, og han har bl.a. spillet sammen med Sebastian, Allan Olsen og Erann DD.

Og d. 23. marts har vi fået endnu en fed koncert til huset!
Viggo Sommer and his Backhowlers - fødselsdawsturné 2017
Vær med til at fejre Viggo Sommers 60 års fødselsdag og ikke mindst hans 47 års scenejubilæum.
Det har været intimt, hylende morsomt og ikke mindst musikalsk leg på højt niveau!
Showet er i konstant udvikling og er en grov blanding af Viggo Sommers vestjyske sange, lidenskabelige saxofonsoloer, vandrehistorier, forrygende tangentspilleri, glemte vittigheder, funklende improvisationer og det helt store grin!!
Alt monteret på en kærlig bund af The Blues…..Vestjysk blues & røverhistorier!

Og HUSK, 11. marts spiller All My Exes, d. 16. marts spiller Andreas Tophøj og Rune Barslund og 29. marts kommer KAOS med Esben Bøgh Laursen.

Sikke en omgang – ikke mere for nu! – del gerne så endnu flere kan få en god musikalsk oplevelse!

Hey for en weekend!

Hey for en weekend! 2 super skønne koncerter er afviklet, og vi ser nu frem til de næste mangle lige så gode koncerter!

I morgen tirsdag er der PubQuiz! - husk dørene åbnes kl. 18 og quizzen starter kl. 19. Menu i morgen aften. Dansk bøf med bløde løg, kartofler og brun sovs!
Onsdag besøger whiskyklubben os, torsdag og fredag har vi  normalt åbent fra 16 - 21, og på søndag gæster Brian McNeill os til en koncert kl. 20.
Lige en lille konkurrence!! - Har Brian McNeill være på Tønder Festival programmet nogensinde?
De 5 første rigtige svar vinder hver 2 billetter til koncerten på søndag! (Konkurrencen er på Facebook)

Pressemeddelelse

Pressemeddelelse

Unge-bestyrelse på Hagge’s etableret

På et møde den 13. januar 2017 blev der etableret en ny forening, ”Foreningen Unge i Hagge´s”. Foreningen har som hovedformål at arrangere koncerter, events m.m. med særlig henblik på det unge publikum. Dette skal ske under ansvar over for bestyrelsen på Hagge’s, Tønder Festivalens Venner Aps.

Som udgangspunkt vil der ikke være begrænsninger i, hvilke arrangementer unge-bestyrelsen kan påtage sig. En startkapital er stillet til rådighed, bl.a. ved tilskud fra Kulturudvalget i Tønder Kommune.

Der er planlagt et uddannelsesforløb således, at den fungerende bestyrelse kan få indsigt i dagligdagen på Hagge’s, foreningsvirksomhed, samarbejde med tilsvarende foreninger, Hagge’s Musikudvalg m.m.
På bestyrelsen for Tønder Festivalens Venner Aps´s vegne er der tilknyttet mentorer, der til enhver tid kan støtte og hjælpe den nye bestyrelse i alle spørgsmål der vedrører spillestedet. Det er den daglige leder, Iben Anthonsen og Hagges direktør, Ib Hansen. Herudover kan den nye bestyrelse trække på alle relevante personer i kredsen omkring Hagge’s.

Den midlertidige bestyrelse er sammensat således:
-Karla Bang-Mortensen, formand
-Jesper Brøtzmann, sekretær
- Birgitte Frost Clausen
- Aleksander Mikael Jensen
- Julia Reinholdt

Indtil 1. ordinære generalforsamling, der vil finde sted i marts måned 2017, arbejder den nye bestyrelse efter et sæt midlertidige vedtægter, godkendt af både Hagge’s bestyrelse og den nye bestyrelse.
Unge, der ønsker medlemskab af den nye foreningen kan rette henvendelse til Jesper Brøtzmann, mail: jesperbroetzmann©yahoo.dk

Nytårsbomben!

NYTÅRSBOMBEN!
Kryds i kalenderen d. 04. februar 2017 – hvorfor?
HUDSON TAYLOR går på scenen kl. 20.00 – derfor!

Hagges har fået en super mulighed for at præsentere bandet der er kendt i mange kredse i Tønder, ikke mindst fra flere koncerter på festivalen!

Billetsalg fra kl. 11.00 på https://billetto.dk/da/events/hudson-taylor

GODT NYTÅR

GODT NYTÅR!! Vi håber i alle er kommet godt ind i 2017! Vi er. Vi har startet året med lidt ombygning, så derfor er vores første åbningsdag først d. 10. januar hvor vi åbner dørene til årets første PubQuiz!

Og så lige..... vi har en enkelt NYTÅRSBOMBE der endnu ikke er sprunget, men sæt lige et kryds i kalenderen d. 4. februar!

Bomben udløses i morgen formiddag!
Gå til side       >>